“Moj muž mi je u petak javio da” zbog nekih hitnih poslovnih obaveza ide par dana na službeni put u Zagreb i da za vikend neće dolaziti kući. 

Nije prvi put, samo sam mu poslala pusu i poželjela sreću.

U nedjelju mi se javio i rekao da vjerovatno neće doći do srijede zbog nekih komplikacija. Kada mi je to javio i kada sam shvatila da ću i iduća 3 dana provesti sama sa jednogodišnjom bebom u stanu baš mi se smučilo. 

Odlučila sam tada da odem kod sestre koja živi u 30-ak kilometara udaljenom gradu.Spremila sam našu kćerkicu i krenula ništa joj nisam javljala, željela sam da je iznenadim. 

Kada sam došla i pozvonila na vratima se pojavila moja sestra, bila je sva čudna i zabrinuta kada me vidjela.

Zagrlila sam je i krenula da uđem u stan, a ona mi je tada rekla da nije u situaciji da me primi kod sebe jer je kod nje njen šef, tj. ljubavnik. 

Muž joj radi u njemačkoj, a ona je uvijek bila “vragolasta” tako da me te njene riječi nisu iznenadile. Nisam navaljivala, samo sam je poljubila i rekla da se ne brine i da uživa.Vratila sam se kući, beba spava, ja se dosađujem, kontam nešto možda bih i ja mogla sebi naći nekoga za zabavu.”

Više saznajte na izvornom linku: – “Moj muž mi je u petak javio da zbog poslovnih obaveza neće doći kući” / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.