“Moj otac radi u inostranstvu već neko vrijeme i nije sa mojom majkom i sa mnom.

Jedan dan dok je majka spavala uzela sam njen telefon jer eto zanimalo me je sta ima u njemu.. ono sto sam videla u galeriji me je zaprepastio..poruke kako moj otac vara moju majku (salje fotografije sebe drugoj djevojci)… počeli su stalno da se svađaju, jer eto našao bolju od moje majke i traži razlog za svađu i isprva kada su počele te svađe nisam znala razlog pa sam bila na očevoj strani misleći da je majka nervozna samo a kada sam saznala pravi razlog zgadio mi se i pao mi u očima i poresla na majkinu stranu.

foto: Ilustracija

Ponizio je a ona je bila u go*nima do guše sa njim kada nikog nije imao i ovako joj vraća… može savjet kako da se ponašam u ovoj situaciji?

Više saznajte na izvornom linku: – “Moj otac radi u inostranstvu već neko vrijeme..” / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.