“Moja djevojka je u poslednje vrijeme bila mnogo pod stresom.

Počela je da joj opada kosa, naglo je smršala, povraća stalno, sve zbog nesavjesnih roditelja i njihovih svađa. Duša me boli zbog nje. Hoću konačno da je izvučem iz svega toga, hoću da je zaprosim i da pređe da živi u naš stan.

Ona misli da treba da je ostavim, ali nikad ne bih odustao od nje. Kosa će joj opet porasti, kilažu će opet da povrati, potrudiću se maksimalno da joj pomognem da zajedno prebrodimo ovaj loš period. Neću da dozvolim da izgubim najdivnije biće na svijetu zbog nesavjesnih ljudi,”

Više saznajte na izvornom linku: – “Moja djevojka je u posljednje vrijeme bila mnogo pod stresom” / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.