Moja drugarica je preko stomaka uspjela sa vjerenikom, te im se sprema svadba.

Drugarica je pozvala nas 15 na djevojačku večer. Čim smo stigle u kafanu, naručile smo po jedno piće, ona je naručila šampanjac i neku žestinu.

Igralo se i pilo dok su dvije snimale za instagram – poenta slavlja pravi događaj samo bi se slikala i snimala.

U međuvremenu ulaze dva momka u crnom kaputu. Prv pomisao možda su gosti, prevarila sam se. Likovi bacaju kapute na podu i krenu na stolu da igraju.

Jedan mi je prišao i bez mog znanja krenuo da me dodiruje i da miješa. Ova što sve to snimala kačila na instagram stori a ja tad nisam znala da je moj dečko prati.

Nisam ulazila na telefon čitavu večer. Kad sam stigla kuću, napokon, moj dečko je sve to vidio.

Zbog tuđe sreće izgubila sam svoju sreću, RASKINUO JE SA MNOM.

BONUS ISPOVIJEST

“Radim u u jednoj banci već duže vremena. Prije par dana došla mi na šalter skockana, našminkana, sva bitna, djevojka da uplati nešto vezano za fakultet.

Brucošica i pruža mi uplatnicu na kojoj piše Tomović Tomo. Pitam ja nju jel to sebi uplaćuje ili nekom drugom.

Ona onako u fazonu “bože moj šta me pitaš” reče da sebi plaća, misleći koja sam ja glupača.

Ja onako zbunjena pitam je opet “Ti si Tomović Tomo?” A ona onako već pravo ljuta, drsko reče Jaooo, svaštaaa, naravno da nisam, nego tako piše na oglasnoj tabli na uplatnici!!! Što je najtužnije ide Ekonomski fakultet!

Nije prvi puta da se tako nešto desi, ali do sada su obično griješili klinci 15-16 godina. Baš sam se razočarala… katastrofa… mala nije ni za ugostiteljske škole”

Izvor: / novi.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.