“Moja kćerka ima tek 18 godina i danas kada se vratila iz škole vidjela sam da ima neki novi mobitel. Šokiral sam se, znam da je to za naše uslove preskupo… Pitala sam je odakle joj mobitel, a ona mi je samo kratko rekla. “Kupila sebi…” nakon čega je otišla u sovju sobu.

Krenula sam za njom, ali već je bila zaključala. Nakon 20 minuta lupanja po vratima, otvorila je. Tada sam je pitala odakle joj novac, a ona mi je rekla da je novac dobila pukom srećom i tada je iz džepa izvadila još 200 eura.

Kako je ispričala pronašla je novčanik jednog našeg komšije pred ulazom kada je krenula u školu. Komšja je jako bogat, ali jako loš čovjek. Tako da bih i ja isto postupila… Ne bih mu vratila sigurno…

Najgore mi je što sam posumnjala u moju kćerku, moju mezimicu, da nije uradila šta loše, posumnjala sam u njeno poštenje… NIKADA SEBI NEĆU OPROSTITI!”

Izvor:Ispovesti.com

Više saznajte na izvornom linku: – “Moja kćerka ima tek 18 godina i danas kada se vratila iz škole vidjela sam da ima neki novi mobitel…” / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.