“Moja kćerka je u razmaku od 4 godine rodila 3 djevojčice. Sve tri visoko rizične trudnoće, svaki put jedva preživjela porod, ali… njen muž i NJENA SVEKRVA su insistirali da rodi muško, da rodi nasljednika… Iako su joj ginekolozi strogo zabranjivali da više ostaje trudna, ona je ipak samo 4 mjeseca nakon zadnjeg poroda ponovo.

Uz velike muke izdržala je samo do sedmog mjeseca trudnoće, a onda je 4 dana kasnije hitno prebačena u bolnicu. Porodili su je carskim rezom, a doktori su se 7 sati borili za njen život nakon čega su nam javili da je moja kćerka na žalost izgubila bitku za život, nije izdržala, njeno tijelo nije imalo snage da se izbori, da preživi.

Danas je godina dana od te tragedije koja mi je prosto zaustavila život, sve je stalo te noći… da, zaboravila sam napisati, i četvrta beba je djevojčica.

Nekada sebe tješim, mada je grozno i pomisliti tako nešto… da je moja kćerka preživjela ko zna koliko bi se još puta morala poroditi do tog MUŠKOG NASLJEDNIKA, ko zna kroz šta bi sve prošla u životu, tako da možda je i bolje što je… ? uh… srce mi sa rasipa u komade, vjerujte mi :(… Imala je samo 25 godina”

Više saznajte na izvornom linku: – “Moja kćerka je u razmaku od 4 godine rodila 3 djevojčice” / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.