KĆERKA MI JE JAVILA DA SE UDAJE, ima samo 18 godina: Kad mi je poslala sliku, pozlilo mi je, ZAR NJEGA OD TOLIKO MUŠKARACA

Kad sam vidjela…

BONUS

“Bio sam na moru sa djevojkom i još par ortaka i jedna djevojka je ozbiljno počela da se davi, ko zna šta je bilo, onesvijestila se na kraju ali sam je izvukao nekako (nisam baš neki spasilac).

Prvo sam masirao srce jedno 10 sec ne gledajući gde je moja djevojka, a zatim joj dao vještačko disanje i povratila je vodu, a zatim i boju, bila je blijeda kao krpa.

Kada sam se okrenuo, vidio sam da je moja djevojka otišla i čekala me je u sobi ljuta jer sam navodno stavio ruke, a zatim i svoja usta na tu djevojku. Nisam rekao djevojci koju sam spasio, a nisam se ni pomirio sa svojom djevojkom. Mislio sam da će se to svidjeti mojoj djevojci, a ne da će me osuditi.

Bilo mi je prirodno sve što sam uradio, pogotovo jer je bilo veče i nije bilo drugih ljudi na plaži. Osjećao sam se u isto vrijeme i kao heroj i kao teška stoka, odvratan osjećaj.”

Više saznajte na izvornom linku: – MOJA KĆERKA SE UDAJE, A KAD MI JE POSLALA SLIKU BUDUĆEG ZETA POZLILO MI JE: Zar baš on od svih momaka na svijetu, OSRAMOTILA ME? (FOTO) / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.