Moja mama je jedna obična manipulatorica, i to sam shvatila tek nedavno.

Manipulirala je sa mnom cijelo djetinjstvo, prekinula sam kontakt s tatom nakon njihove rastave jer je ona stalno plakala u mojoj sobi i govorila da ju tata vara i da je očajna.

Ja sam ju uvijek grlila i tješila, a zapravo je ona ta koja je varala. S druge strane tati je govorila kako ja njega ne volim, da ga se bojim tako da je tata stvorio distancu od mene, a prijateljima plakao jer ga se rodena kći boji.

Sad kada sam to saznala, osjećam se užasno. Javila bih se tati, ali bojim se da mi neće oprostiti…

 

BONUS ISPOVIJEST

Imala sam dečka koji me navodno prevario sa najboljom drugaricom, tako se pričalo.

Ja naravno povjerovala sam u to i raskinila s njim,a  nakon njega nisam nigdje izlazila. Srce me jako boljelo nisam izgubila samo jednu osobu vec dvije.

I to dvije najvažnije osobe u životu. Sada imam 26 godina, jos sam singl. Tog istog dečka sretnem sa mojom najboljom drugaricom s kojom me navodno varao. Počela sam plakati a on je to i video.

Kad sam došla kući napisala sam mu poruku “znači sve je bila istina” uzvratio mi je sa :

“Ne, ništa nije bila istina. Tvoja drugarica te uopće nije voljela,  željela ti je sve najgore i sve je to izmislila.Danas, danas si nas vidjela zajedno jer smo se sastali da mi ispriča sve sto zna o tebi, platio sam joj samo da te se opet sjetim kako nam je bilo lijepo a tako je zavrsilo”

Novi.ba/Ispovijesti

Izvor: / novi.ba