“Moja prijateljica od djetinjstva, najbolja prijateljica mi je bila kuma na vjenčanju. Iako je iz prilično “dobrostojeće” porodice kada sam joj rekla da će mi biti kuma, odma mi je rekla da od nje ne očekujem neki skup poklon i tako to, jer je loša sa novcima.

Na to sam joj rekla da ne mora ništa uzimati, jer je ne želim za kumu zbog poklona, već zato jer mi je kao sestra koje nemam. Međutim, na dan svadbe sam se toliko razočarala da mi je najvažniji dan u životu totalno pokvarila, iskreno, totalno sam se pokajala jer sam je odabrala za kumu. Nećete vjerovati, dolazi na svadbu kao neka holivudska glumica, cipele, torba, haljina sve najjače svjetske marke, sigurno sve skupa košta preko 1.000 eura, možda čak i preko 1.500.

Totalno me zasjenila, sve zvanice su gledale samo u nju i njenu haljinu, a kako i ne bi kada sam ja svoju vjenčanicu platila mizernih 250 eura. Oduvjek je bila sebična, ali ovo je prevazišlo svaku mjeru. Mnogi će možda reći da sam ljubomorna, da mi je krivo jer mi nije uzela poklon, a stvarno nije, samo sam povrijeđena, jer stvarno tako nešto nisam očekivala od najbolje prijateljice. Izdala me je kad mi je bila najpotrebnija.

Više saznajte na izvornom linku: – “Moja prijateljica od djetinjstva, najbolja prijateljica mi je bila kuma na vjenčanju” / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.