MOJA SVEKRVA JE U BOLNICI I SADA JE SUPRUGU DALA PAPIRIĆ SA IMENOM KOJE ĆEMO DATI NAŠOJ KĆERKI

 Kad sam vidjela koje IME PIŠE, SKORO SAM SE ONESVIJESTILA, NEMA ŠANSE!

BONUS

Leže dva luđaka na trbuhu i pjevaju.

Odjednom se jedan od njih okrene i nastavi pjevati.

– “E, zašto si se okrenuo?”

– “Pa, druga strana ploče!”

 

BONUS

Pripremili smo samo za vas jedan veoma zanimljiv zadatak, pomoću kojeg ćete moći da provjerite kakva vam je moć opažanja. Naime, na slici možete da vidite nekoliko parova, ali samo jedan od njih se razlikuje od ostalih.

Ovaj zadatak nije mnogo ljudi uspjelo da riješi, svega 3%, dok su svi ostali ponudili nam samo netačne odgovore.

Kada tek pogledate, pomislite kako je lagano i da ćete to brzo da odgonetnete , ali zapravo to nije tako.

Pogledajte sada još jedanput sliku i pokušajte da pronađete drugačiji par:

Jeste li uspjeli da pronađete taj jedan par koji nije kao ostali!? Ako jeste, bilo bi dobro da nam u komentar napišete gdje se on nalazi, kako bismo mogli da provjerimo koliko vas ima dobru moć opažanja.

Također, preporučljivo je da napišete koliko vremena vam je trebalo da ih pronađete!

Više saznajte na izvornom linku: – MOJA SVEKRVA JE U BOLNICI I SADA JE SUPRUGU DALA PAPIRIĆ SA IMENOM KOJE ĆEMO DATI NAŠOJ KĆERKI: Kad sam vidjela koje IME PIŠE, SKORO SAM SE ONESVIJESTILA, NEMA ŠANSE! / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.