Moja žena je trudna već 5 mjeseci, a ja sam se u međuvremenu zaljubio u prvu komšinicu. Komšinica je kćerka mog školskog i dugogodišnjeg prijatelja, ima samo 18 godina, ali iako sam od nje stariji preko 20 to joj uopšte ne smeta.

Kaže da me voli više od svega na svijetu. U vezi smo već 4 mjeseca i prije par dana mi je rekla da misli da je i ona trudna.

Danas sam je vodio kod ginekologa, naravno u drugi grad i nakon pregleda je doktor rekao da je zaista trudna. U trenutku sam bio totalno van sebe, supruga trudna, ona trudna… iskreno uplašio sam se cijele situacije, ali nakon što sam se malo “sabrao” i nakon što smo ja i moja nova ljubav razgovarali odlučio sam da se razvedem od supruge i da se oženim sa njom.

Mislim to bi se desilo prije ili kasnije, pitanje je vremena, i takođe mislim da će se moja supruga koja ima 42 godine bolje snaći sama sa bebom, nego da okrenem leđa mladoj djevojci koja je svim srcem zaljubljena u mene.

Moram naći pravi način kako da sve objasnim supruzi, ali i prijatelju kojem će sigurno teško pasti spoznaja da mu imam odnose sa kćerkom jedinicom, plus razlika u godinama, još ni srednju nije završila i tako to…

Ima tu mnogo zavrzlama, ali volimo se, mnogo se volimo i mislim i nadam se da će 
naša ljubav pobijediti sve i da ćemo na kraju biti sretni.

Jedan je život i svaki trenutak sreće treba da se koristi… zar ne???

Više saznajte na izvornom linku: – “Moja žena je trudna već 5 mjeseci, a ja se zaljubio u prvu komšinicu…” / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.