“Moje grudi su joj utjeha:” Rijaliti zvijezda otkrila da još doji trogodišnju kćerku

Rijaliti zvijezda Koko Ostin (Coco Austin) ne razmišlja o proširenju porodice jer na svoju trogodišnju kćerku Šanel Nikol (Chanel Nicole) još gleda kao na bebu.

Rijaliti zvijezda Koko Ostin (Coco Austin) ne razmišlja o proširenju porodice jer na svoju trogodišnju kćerku Šanel Nikol (Chanel Nicole) još gleda kao na bebu.

– Mislim da Šanel ne bi htjela sestru ili brata. Ljubomorna je. Posebno u blizini druge djece – izjavila je Ostin.

– To je čudno, Šanel još dojim. Svaki put kad je stavim blizu grudi, ona viče: “Moje grudi!”

Kaže kako je nije htjela odvikavati jer se djevojčica nije činila spremnom.

– Kad su mali, dojite jer ih morate nahraniti. Sada je to kao dekica za tješenje. Umjesto dekice, ona ima moje grudi – dodala je Koko.

Zbog toga povremeno nailazi na kritike, ali se trudi ne pridavati im pažnju.

– 95 posto ljudi se sviđa što uvijek dojim, ali postoji onih pet posto koji me napadaju. Doći će trenutak kad ćemo i s tim završiti – kaže.

Suprug joj je poznati glumac i reper Ajs-Ti (Ice-T), a Koko tvrdi kako im životni stil ne dopušta još djece.

– Stalno razmišljam o tome jer volim biti mama, ali putujemo, zbog čega je to ekstremno teško. Iskreno, mislim da u našim životima ima mjesta samo za jedno dijete – objašnjava Koko, koja je kćerku Šanel rodila u novembru 2015.

Oduvijek je govorila kako voli dojiti kćerku i trudi se inspirirati druge majke na taj izbor.

– Pratim neke stranice na Instagramu koje osnažuju žene i volim inspirativne fotografije koje prikazuju nježnost i ljubav između majke i djeteta tokom hranjenja ili bez njega. Volim što mogu biti dio toga – napisala je nedavno uz fotografiju na kojoj joj kćerka spava na prsima tokom leta avionom.

NJENOJ LJEPOTI SE NE MOŽE ODOLJETI: Egzotična ljepotica koja voli bikini

Egzotična 24-godišnja Amerikanka Devin Brugman, njemačkog, filipinskog, španskog i irskog porijekla, nova je prirodna ljepotica koja zaslužuje pažnju.

Model i poduzetnica zaljubljenica je u kupaće kostime, a svoju privrženost iskazuje putem medijskog carstva pod nazivom „A Bikini a Day“, koje je osnovala kao blog još 2012. godine

Danas je „A Bikini a Day“ medijska mašina koja promovira bikinije i druge kupaće kostime, što je više nego očekivan put jedne bujne ljepotice koja se bavi modelingom još od 18. godine.

BOMBA! Bh. manekenka raspametila fanove fotografijama s odmora

Bosanskohercegovačka manekenka Ana Marija Jurišić uživala je nekoliko dana s porodicom na odmoru u Istri, tačnije u Puli.

Inače, ova ljepotica iz Kiseljaka s adresom u Sarajevu nekoliko je puta predstavljala našu zemlju, ali i susjednu Hrvatsku na raznim izborima ljepote.

Ona je iskoristila odmor te je pozirala na plaži, ali i bazenu hotela u kojem je odsjela, na oduševljenje fanova na Instagramu.

STARLETA POKREĆE BIZNIS: Tijana Ajfon nikako ne želi u rijaliti

Već neko vrijeme spekuliše se da će starleta Tijana Ajfon od septembra za veliku sumu novca postati učesnica rijalitija.

Tijana otkirva da u planu ima nešto sasvim drugačije, a da su rijalitiji njena prošlost.

– Nije istina da ću učestvovati u rijalitiju. Dobila sam dobru ponudu, ali kako sam starija sve više mi je banalno i smiješno da učestvujem u takvoj vrsti programa i trpim ono što ne moram. Izgradila sam sebi mogućnost da ne moram da prihvatam ništa i na kraju sam prelomila da neću biti dio nijednog. Takva sam osoba da mi povremeno dođe da se zezam i provjerim koliko sam psihički jača od posljednjeg puta kada sam bila dio takve priče, ali ipak me spriječi činjenica da sam dosta toga uradila kako bih pobjegla od svega što rijalitiji nose – kaže Tijana i otkriva da već neko vrijeme radi na tome da započne svoj biznis.

-Nekako je normalno da što ste stariji razmišljate o budućnosti i tome da se na duže staze obezbijedite. Više od pola godine planiram pokretanje biznisa i uzimanje lokala u koji ću uložiti dosta i napraviti nešto što će imati smisla. Ne razmišljam da stanem na jednom lokalu, već mi je cilj da napravim ozbiljan posao i da kroz pet, šest godina mogu da živim bez obaveza dok drugi rade za mene – objašnjava starleta i dodaje da bi ponovno učešće u rijalitiju narušilo ozbiljnost planova koje ima.

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...