“Moji otac i majka su oduvijek trpili sve i svašta… razna saplitanja i pritisak od strane 80% uže i šire familije. Iz neobjašnjivih razloga.

Oboje su se zbog svega toga odrekli sve imovine svojih roditelja, koja je u oba slučaja bila poprilična. To je zapravo i bio glavni cilj tih idiota. Preselili su se u drugi grad, stvorili porodicu i radili, mučili se, kasnije i započeli svoj posao koji je ispao baš uspješan.

Sva ta rodbina je odmah navalila da traži, da im se pomaže, pokušavaju da se izvinjavaju, da optužuju druge za svoje ponašanje u prošlosti. Proćerdali su skoro svo nasljedstvo, trošeći i svađajući se dalje međusobno. Roditelji su ih sve redom otjerali.

Sve, do jednog. One retke, koji su prema njima uvek bili dobri i pošteni, pomažu i šakom i kapom. I kad traže i kad ne traže. Ostali… crkavaju od muke i bijesa. Bagre!”

Izvor: Ispovesti.com

 

Više saznajte na izvornom linku: – “Moji otac i majka su oduvijek trpili sve i svašta…” / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.