Momentalno ga oblio hladan znoj: David vidio Aleksandru Subotić, a ona nikad atraktivnija u spotu! Koraćeva se samo kiselo smješkala, nije znala šta će sa sobom!

Kurir
Ana Korać i David Dragojević, otkako su se smuvali, najljepše trenutke u rijalitiju provode upravo jedno sa drugim. Osim što su emocije koje gaje, kako tvrde, sve jače, malo je onih koji ih podržavaju u mjeri koja bi njima odgovarala. Iz tog razloga David se sukobio čak i sa rođenom majkom, u pokušaju da joj objasni da je to što ima sa Anom zapravo "ono pravo".

Ana Korać i David Dragojević, otkako su se smuvali, najljepše trenutke u rijalitiju provode upravo jedno sa drugim.

Osim što su emocije koje gaje, kako tvrde, sve jače, malo je onih koji ih podržavaju u mjeri koja bi njima odgovarala.

Iz tog razloga David se sukobio čak i sa rođenom majkom, u pokušaju da joj objasni da je to što ima sa Anom zapravo “ono pravo”.

Ipak, na ovo nisu računali! U jednoj emisiji pušten im je na uvid snimak Aleksandre Subotić u nikad izazovnijem izdanju!

Subotićka se u spotu pojavila kao ring-djevojka, koja pokazuje koja je runda, a perverznim pozama ostavila je sve bez daha.

Davidu nije bilo svejedno, ali ipak je istakao da sa njom ne želi da razgovara kada izađe nepolje.

“Moram i ne moram. Poslije ovakvih stvari mislim da ne. Pošto ne poštuje sve što sam činio za nju, ne zaslužuje ni taj razgovor”, rekao je Ognjenu Amidžiću David.

Ana se brzo nadovezala, te naglasila da joj “nimalo nije frka”.

.

.

-.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...