Monika Beluči (54) iskreno je, na filmskom festivalu u Veneciji, govorila o otvorenom odnosu koji ima sa kćerkama Devom (14) i Leoni (8), koje je dobila u braku sa glumcem i rediteljem Vensanom Kaselom (52).

– Imam dvije kćerke i, u odnosu na prije 17 godina, vidim promjene u načinu komuniciranja na temu muškaraca, ljubavi, seksa… Mislim da ne možemo govoriti o ratu s muškarcima, nego u pronalaženju svega što može uticati na razvoj odnosa između muškaraca i žena. Ljudi se mijenjaju, vrijeme takođe. Kao i svaka majka, želim kćerkama bolji svijet u kojem neće biti straha od razgovora – rekla je Monika.

Italijanska diva kaže kako sa kćerkama priča o svemu, ali bi zbog njih danas dobro razmislila da li bi ponovno šokirala javnost erotskim scenama iz filma “Nepovratno”.

– Važnije od filma mi je kako će moje kćerke reagovati i šta će im zbog toga govoriti u školi. Danas bih zaista dvaput razmislila treba li da prihvatim neku tako moćnu ulogu – dodala je Monika, aludirajući na prikazivanje kontroverznog filma iz 2002. u kojem je glumila žrtvu brutalnog silovanja.

Izvor vijesti: Ognjen Škundrić / azra.ba