Dea Đurđević, oporavlja se nakon što joj je autobus o*kinuo ruku. Ona je nedavno otkrila kada se vraća na male ekrane!

U najtežim trenucima su joj najveća podrška majka Nena, vjerenik i kolega Mladen Mijatović.

Ona se danas, na Međunarodni praznik rada oglasila na društvenoj mreži Instagram gdje je podijelila fotografije sa svojim izabranikom i pokazala kako nasmijani uživaju u prirodi za Prvi maj.

– Dan za ljubav i uživanje. Idemo u nove pobjede – napisala je Dea Đurđević uz fotografije na svom profilu na Instagramu, a ovom porukom obradovala je sve one koji s nestrpljenjem iščekuju njen povratak na mali ekran.

Njena poruka je rasplakala mnoge, a svi se dive njenog hrabrasti!

Ova novinarka je svojom pojavom milione gledalaca natjerala da počnu gledati fudbal!

Novinarka i prezenterka Lidsa, Ema Luis Džons, ponovo je bila u centru pažnje britanskih medija zbog ”stajlinga” koji je imala tokom jedne ceremonije.

Naime, duboki dekolte i uska haljina mamila je uzdahe na godišnjom dodjeli nagrada Lidsa i nije čudno što mnogi žele da vide ovaj klub ponovo u Premijer ligi.

Ovaj tim je dobar dio sezone proveo na vodećoj poziciji u Čempionšipu, potom su pali na drugo mjesto, a sada su i zvanično van dvije pozicije koje vode u Premijer ligu.

No, trenutno su treći, igraće u Plejofu za Premijeršip, te još uvijek imaju šansu da se plasiraju u najelitnije englesko fudbalsko takmičenje.

Vratimo se novinari na minut – pogledajte njen Instagram profil.