TOTTENHAM je u 25. kolu Premiershipa slavio protiv Manchester Cityja s 2:0 nakon pogodaka debitanta Stevea Bergwijna u 63. minuti i Sona Heung-Mina u 71. minuti utakmice.

Nakon utakmice održana je konferencija za medije, kao i uvijek, za oba menadžera, a Mourinho je na nju došao 40 minuta nakon završetka utakmice.

“Drago mi je da smo pobijedili, stanje na ljestvici je takvo da svaka ekipa koja poveže dva dobra rezultata odmah ide gore na tablici”, rekao je Mourinho na početku. 

Potencijalni crveni karton

Komentirao je Mourinho VAR provjeru nakon prekršaja Sterlinga u 12. minuti. Sterling je dobio samo žuti karton, a VAR je provjeravao ima li argumenata i za crveni. 

“Ako lopta ne izađe iz igre, onda nije izašla iz igre. Kad izađe, onda donosiš odluke, ali ispravne. Neka traje, ali neka bude točno. Sterling je trebao dobiti crveni. Od tog trenutka do kraja utakmice nismo znali je li Alli ozlijeđen ili nije, ne znamo ni sad”, rekao je Mourinho. 

Adresirao je Mourinho i probleme s ozljedama.

“Gledamo prema gore na tablici, ali gledamo i prema dolje. Imamo jako puno problema s ozljedama, ako sada ostanemo i bez Allija, ne znam kako ćemo igrati. Igrači su bili sjajni i dali su sve od sebe, ali FA Cup je za samo dva dana”, rekao je Mourinho i zaključio konferenciju za medije. 

Pep debelo kasnio

Desetak minuta nakon što je Portugalac završio presicu pred novinare je stigao Guardiola koji je do tog trenutka cijelo vrijeme bio u svlačionici s igračima. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Igrali smo dobro, ali nismo uspjeli zabiti. Oni su dva puta izašli pred naš gol i dva puta zabili. Događalo nam se to i prije, na tome moramo poraditi. Bilo bi pogrešno reći da smo bili loši, s obzirom na igru koju smo pokazali”, rekao je Guardiola po dolasku.

Otkrio je Guardiola i što je rekao svojim igračima nakon ovog veliko kašnjenja. 

“Rekao sam im koliko sam ponosan na njih, ali to nije dovoljno da ih utješi. Volim kad igramo kao što smo danas igrali”, rekao je Guardiola. 

Nije htio komentirati Mourinha

Osvrnuo se Guardiola i na izjavu Josea Mourinha da je Sterling trebao dobiti crveni. 

“Ne komentiram mišljenja drugih menadžera pa tako neću komentirati ni ovo”, kratko je poručio Guardiola. 

“Stvarno nemam što zamjeriti igračima. Bili smo puno puta u petercu Tottenhama, ali nismo uspjeli zabiti. Jednog dana će sve kliknuti. Ovo sada nije dovoljno, ali sljedeće sezone će valjda biti bolje”, rekao je Guardiola na kraju. 

Bio je to 23. međusobni okršaj menadžera Spursa Josea Mourinha i menadžera Cityja Pepea Guardiole, te šesta pobjeda portugalskog stručnjaka. Guardiola je dobio 11 susreta, a šest je završilo bez pobjednika.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Više saznajte na izvornom linku: – Mourinho: Sterling je trebao dobiti crveni. Pep: Neću to komentirati / (index.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.