Godišnjica braka Edina i Amre.

Proslavljeni bh. nogometaš Edin Džeko i uspješna manekenka Amra Silajdžić Džeko slave godišnjicu braka, a tim je povodom Amra na Instagrau ostavila jednu jako emotivnu poruku u kojoj je izražena sva moguća ljubav ovog svijeta.

Amra i Edin u sretnom su braku već tri godine, a zajedno imaju kćerku Unu i sina Danija, dok je član porodice i Amrina kćerka Sofija, koja s njima živi u Rimu.

Sreća se može primijetiti na svakoj slici porodice Džeko, a Amrina poruka naprosto sve govori o ovoj bračnoj zajednici.

“Popravljaš mi haljinu. Sređuješ kosu. Igraš sa mnom uno, jamb, remi… Smijemo se na sav glas. Ljubiš me svaki put kad imaš priliku. Daješ kompliment. Kritikuješ. Uvijek mogu bolje. Tebi se obraćam za savjete. S tobom odgajam našu djecu. S tobom rastem. S tobom sam sretna. Najsretnija. Evo osmu godinu… Tri kao gospođa Džeko. Voliš me. Volim te”, napisala je Amra ispod fotografije s njihovog vjenčanja.

Nedavno su Edin Džeko i njegova supruga bili na udaru javnosti zbog jedne novogodišnje objave

Dosta bure u javnosti izazvala je neadvna objava Edina Džeke i njegove supruge Amre koji su u prazničnoj atmosferi dočekali novogodišnje praznike.

Jasno je da su Edin i Amra za cij imali da naprave bajkovitu atmosferu za svoju djecu što su sigurno i uspjeli, no komentari na društvenim mrežama bili su šokantni za sve. Mnogi su kritikovali Edina i Amru što slave Božić, a neke od komentara ne vrijedi ni spominjati.

Na kraju se Amra odlučila oglasiti na Instagramu kako bi poslala jasnu poruku kritičarima za tastaturama. Ona je poručila da porodica Džeko ne slavi Božić, ali da vole tu tradiciju i da uče svoju djecu da šire ljubav svaki dan.

“Mi ne slavimo Božić, ali mnogo voliko ovu tradiciju, jelku i paketiće. Volimo i širimo ljubav svaki dan, tako učimo i našu djecu”, poručila je Džekina supruga na Instagramu.