‘Došao je kući s ovime i ja sam više nego frustriran što je netko napisao takvo što u njegovu testu. Baš odlična motivacija’

Otac je raspisao peticiju za izbacivanje učiteljice njegova sina iz škole u Pennsylvaniji nakon što je u njegovu testu iz matematike pročitao komentar koji je ocijenio neumjesnim. Chris Piland u nevjerici je gledao u sinovu bilježnicu iz matematike, u kojoj je učiteljica podlo prokomentirala dječakov trud.

Učenici trećeg razreda dobili su 60 matematičkih zadataka oduzimanja i morali ih riješiti što više u samo tri minute. “Apsolutno jadno. Riješio je 13 u tri minute. Tužno!”, napisala je učiteljica u dječakovu testu i nacrtala tužni smajlić.

Oca iz Pennsylvanije razbjesnio je njezin potez te je raspisao peticiju u kojoj traži da učiteljica dobije otkaz. Njegova odluka ispostavila se ispravnom jer je dosad prikupio više od 15.000 potpisa. Piland je podijelio fotografiju komentara i poručio: “Učiteljica mojega sina Kamdyna bezobrazna je prema njemu i meni cijele godine.”

“Došao je kući s ovime i ja sam više nego frustriran što je netko napisao takvo što u njegovu testu. Baš odlična motivacija”, dodao je otac, koji je poslije izvijestio na društvenoj mreži kako školsko vijeće istražuje slučaj.

Ravnateljica se ograđuje

“Hvala svima na trudu i podršci jer ste potpisali peticiju. Sretan sam što vam mogu reći kako učiteljicu trenutno istražuje vijeće”, napisao je, a mnogi su ljudi ostali šokirani viđenim. “Ja čak nemam dijete pa mi je svejedno mučno od ovoga. Neprofesionalno je i jednostavno pogrešno”, komentirala je jedna žena, a svi su se složili kako nijedan nastavnik nema pravo ostaviti tako ružnu poruku malom djetetu.

“Ovo je osobni problem i rezultate istrage neće diktirati društvene mreže, već činjenice i dokazi. Kao i uvijek, trudit ćemo se odlučiti kako je najbolje za naše učenike”, izjavila je ravnateljica škole Rose Minniti za Daily Mail.

Više saznajte na izvornom linku: – MOŽETE LI VJEROVATI DA JE UČITELJICA OVO NAPISALA UČENIKU? Zbog gnjusnog komentara u testu, roditelji BIJESNI traže OTKAZ! / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.