MRAČNA ISTINA O NJIHOVOM BRAKU: Ovo je Kija SVAKOG DANA RADILA Slobi, život im je bio PAKAO!

Kurir
Bez obzira nato što je Sloba Radanović prevario u rijalitiju, Kristina Kockar navodno se nije libila da se sa njim verbalno i fizički obračuna i zbog nesuglasica koje su postojale i prije rijalitija.

Bez obzira nato što je Sloba Radanović prevario u rijalitiju, Kristina Kockar navodno se nije libila da se sa njim verbalno i fizički obračuna i zbog nesuglasica koje su postojale i prije rijalitija.

Kija je u programu uživo nevjernom suprugu lupala šamare, vikala i prijetila, a kako je rekao pjevačev bliski rođak, nije joj bilo strano ni da tokom braka Slobu ucjenjuje samoubistvom.

“Strašno je šta je naš Sloba preživio pored nje i šta će tek da preživljava. Ona je takva ženska da se ne libi ni od čega. Kada su se njih dvoje upoznali, bila je sva fina i na note, ali čim su počeli da žive zajedno, jasno smo vidjeli ko je ona i šta je. Samo je on, mučenik, bio slijep od ljubavi. Sloba tada nije bio zaposlen, borio se kako je znao i umio, pomalo je pjevao, još manje zarađivao, a ne bi prošao ni dan da ga ona ne podsjeti da nema posao i da je beskoristan”, rekao je izvor i dodao da se dramatično promijenila kada je Kristina shvatila da je Sloba talentovan za muziku.

“Čim je shvatila da je uhvatila zlatnu koku, riješila je da ga dovijeka veže za sebe. Hvali se ona na sva usta da mu je kupovala odijela za takmičenje, da mu je plaćala postere,a to je radila samo da bi sutra mogla da ga ucjenjuje i prebacuje mu”, rekao je izvor i dodao da je Kristina svaki put kada bi se par posvađao imala običaj da prijeti da će isjeći vene.

“Maltretirala ga je svaki božji dan, namučio se kao Isus pored nje. Tjerala ga je da satima raspravljaju o svakom problemu, bio mali ili veliki, a u svakoj svađi je instistirala da je ona u pravu. Na kraju je uvijek popuštao da se ne svađa sa… da ne kažem šta…”, rekao je izvor i dodao da je ozbiljan sukob nastao kada je Kristina pronašla poruke koje je Sloba slao drugim djevojkama.

“E tu je pukla potpuno i mjesecima mu krv pila na slamčicu. Nije prestajala da ga maltretira, a on je nesrećnik u jednom trenutku predložio da se razvedu. Tek tada je nastao haos, počela je da ga ucjenjuje i da mu prijeti da će prerezati vene ukoliko je ostavi. Nije poslije padalo na pamet da pominje razvod, a mučenik je pokušao da pobjegne od nje u rijalitiju”, rekao je izvor.0

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...