“Mrzim moju ženu i da sam prije nego sam je oženio znao kakva je neradnica i koliki je ljenivac nikada je ne bih ni pogledao. Ja radim bukvalno svaki dan i subote i nedjelje, zdrobi se od posla, a ona sjedi kod kuće i BRINE O DJECI.

VIC DANA: Haso i Mujo na kuglanju

Mujo u krevetu sa ženom svog jarana Hase. ĐORĐE DAVID SE OGLASIO IZ BOLNICE I RAZOTKRIO KOLEGE: “Mnogi poznati kriju da su zaraženi, a evo ih leže sa mnom u bolnici” Broj jedan za show – Novi.ba. Vaš izvor informacija.

To sam i nekako mogao trpiti, ali prošlog vikenda zadobio sam povredu na radu i vratio sam se kući 3 sata prije nego sam trebao.

Bilo mi je čudno jer nisam čuo vrisku djece, a kada sam ušao shavatio sam i zašto ih nisam čuo. Kuća je bila prazna, ni žene ni djece. Nisam želio da je zovem na mobitel, čekao sam i čekao. Vjerovali ili ne 10 minuta prije nego sam ja trabao doći pojaavila se i ona. Bila je u šoku kada me vidjela, znam taj izraz lica. Vodila djecu u grad da se malo opuste, lijep dan kaže…

Prvo, od čega treba da se opuste i odmore, OD KUĆE i ležanja, grozno, ja radim oni idu da se OPUSTE. Drugo… počinjem sumnjati u njenu vjernost i to me posebno boli. Šta ako ide u grad da se sa nekim… da ne pišem ŠTA!

Više saznajte na izvornom linku: – “Mrzim svoju ženu” | Novi.ba / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.