Na državnom prvenstvu u bodybuildingu održanom u Kaknju Mumo Keserović, bodybuilder iz Velike Kladuše, uzeo je zlatnu medalju. Kategorija u kojoj se natjecao je bodybuilding classic +180cm.

Pripreme su najteži dio takmičenja i vrlo su zahtjevne, ali u ovom slučaju tekle su po planu. Mumo je rekao da je konkurencija bila solidna, s obzirom da je očekivao ovakav rezultat.

Naredno takmičenje je za par dana, tačnije 26.9. na međunarodnom kupu u Srbiji, gradu Jagodina.

Još jedan od takmičara iz Velike Kladuše bio je i Ishak Kozlica, a koji je nastupao u kategoriji bodyclassic do 180 cm. On je uzeo 3. mjesto u veoma jakoj i trenutno atraktivnoj kategoriji- objavio je Trend radio.

Izvor: Cazin.net

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.