Žoze Murinjo (Jose Mourinho) ponovo je razočaran otišao u svlačionicu. Njegov Totenhem odigrao je tek 1:1 s Barnlijem, a Liga prvaka je sve dalje i dalje.

– Očekivao sam da oni koji su bili odmorniji daju više za tim. Neki od njih moraju shvatiti šta znači Premijer liga. Radimo vrijedno da bi tim napredovao, međutim, trenerima je potrebna pomoć igrača. Neophodno je da oni sarađuju kako bi dalje napredovali – rekao je Murinjo.

U Engleskoj su njegove riječi okarakterizirane kao ne baš najjasnije. Kako kažu, “čovjek koji je uvijek znao sve, polako ostaje bez pravog odgovora”.


Više saznajte na izvornom linku: Avaz.ba – Murinjo ostao bez pravog odgovora / (avaz.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.