Screenshot: YouTube

GOLI muškarac na sebe je stavio tek higijensku zaštitnu masku te u petak šokirao prolaznike u londonskoj ulici Oxford.

Dok se muškarac nonšalantno šetao popularnom trgovačkom ulicom, spolovila prekrivenog svijetloplavom zaštitnom maskom, prolaznici su ga fotografirali ili samo zurili u njega. Ubrzo se saznalo da je riječ o YouTuberu i nekadašnjem sudioniku emisije Ninja Warrior Timu Shieffu.

Na njegovom YouTube profilu osvanula je i snimka njegovog pothvata u kojoj se može čuti i niz znanstveno neutemeljenih i već odavno “debunkiranih” tvrdnji o nošenju maski.

Naime, zaštitne maske od petka su obvezne u trgovinama u Engleskoj, a britanski mediji pišu da je Shieff na ovaj način htio ismijati to pravilo.Shief je inače na svojim profilima promovirao veganski način života, no potporu veganske zajednice izgubio je kad je priznao da je potajno jeo životinjske proizvode.

“Ako ne živite u skladu s božjim pravilima, bolest će vas naći s maskom ili bez nje”, glasi posljednja objava na njegovom Twitter profilu.(index.hr)

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.