“Muškarac sa kojim sam u vezi jučer je dobio treće dijete…SINA. Oženjen je i već ima dvije kćerke, a sada je dobio i sina.

Baš sam tužna, jer već godinu dana razgovaramo kako sam ja žena koja će mu 100% roditi sina nasljednika. Bolja sam od njegove žene u svakom pogledu i skoro duplo mlađa, ali eto na žalost ona se porodila po treći put i to sa 44 godine.

Iskreno uplašila sam se da će me zbog toga ostaviti, ono žena mu je rodila sina i tako to, baš sam strahovala, a danas mi je on priredio takav dan da ću ga vječno pamtiti. 4 sata uživanja u… ne smijem napisati, SA NJIM i na kraju kada sam krenula na taksi poklonio mi je takvu ogrlicu da mi je srce stalo na trenutak. Voli me, voli samo mene nakon ovoga danas 100% sam sigurna.

Kada je govorio da će ostaviti cijelu porodicu zbog mene iskreno baš i nisam skroz vjerovala, ali nakon ovoga danas. Jedva čekam, rekao mi je da se još malo strpim, jer nije uredu da se razvodi sada kada mu se žene porodila.

Da malo prođe vremena, pa će pokrenuti brakorazvodnu parnicu.

Jedva čekam da bude samo moj i da mu rodim sina, ali IZ PRVOG POKUŠAJA!”
 

Više saznajte na izvornom linku: – “Muškarac sa kojim sam u vezi jučer je dobio treće dijete…SINA. Oženjen je i već ima dvije kćerke, a sada je dobio i sina.” / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.