Naime, žena se obratila za pomoć u jednoj grupi na Fejsbuku, navodeći kako je imala odnos sa mužem, te kako je on “nehotice izvršio edukaciju” u nju.

Problem je, kako uspijevamo da razumijemo iz svega napisanog u tome što ona ne želi da ostane u drugom stanju, te se obratila sa pitanjem da li postoji mogućnost da zbog “edukacije” ostane u drugom stanju.

Napisala je sljedeće (u nastavku je uređeni tekst):

– Pozdrav svima.. Imala sam s mužem odnos prije 3 dana i on je nehotice izvršio edukaciju u mene… A to je bio moj prvi dan poslije menst. Ja sam odmah poslije toga otišla izaprati sve koliko sam mogla i ima li mogućnosti da ostanem trudna… Da li je imao neko sličnu situaciju.

Rijaliti zvijezda zaljubljena u NBA košarkaša: “Nadam se da će mi se javiti”

Poznata rijaliti zvijezda u regionu Kija Kockar priznala je preko Instagrama da ima novu simpatiju.

Ona je nakon raskida sa Slobom Radanovićem slobodna, pa može da bira novog momka ili barem simpatiju, a izbor je pao na NBA košarkaša Bogdana Bogdanovića.

Ona je preko live imitiranja na Instagramu priznala kako je zaljubljena u Bogdanovića i da se nada kako će joj se javiti.

Jedan korisnik ju je upitao: Je li tvoja simpatija košarkaš? “Jeste, košarkaš je, U pitanju je Bogdan Bogdanović, nadam se da će mi se javiti”, rekla je Kija.

Da li će Bogdan ismkoristiti ovu šansu, ostaje nam da vidimo u narednom periodu.