MUŽ ME ODLUČIO IZNENADITI ZA 8. MART, KAD SAM ČULA GDJE ME VODI VEČERAS DOŠLO MI JE DA SE RAZVEDEM: Samo sam vrisnula, PAKUJEM STVARI I ODLAZIM

OSTATAK CHATA NA FOTKI ISPOD:

BONUS CHAT: 

 

PRONAŠLA SAM ŽENSKE GAĆICE ISPOD KREVETA, ODMAH SAM NAPALA MUŽA, EVO ŠTA MI JE REKAO: Htjela sam u zemlju da prodnem od stida, BRUKA NEVIĐENA

OSTATAK CHAT POGLEDAJTE NA SLJEDEĆOJ STRANICI —>>> 

Više saznajte na izvornom linku: – MUŽ ME ODLUČIO IZNENADITI ZA 8. MART, KAD SAM ČULA GDJE ME VODI VEČERAS DOŠLO MI JE DA SE RAZVEDEM: Samo sam vrisnula, PAKUJEM STVARI I ODLAZIM / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.