“Muž me ostavio mjesec dana nakon što sam se porodila. Rodila sam nam kćekicu i konačno smo izgledali kao prava malaporodica, ali… mjesec dana nakon što sam se porodila, bez imalo stida i srama dok sam dojila našu kćerku rekao mi je da više ne želi da živimo skupa.

Rekao je da našoj kćekici neće ništa nedostajati, ali da prema meni već duže vremena ništa ne osjeća. Ostala sam zatečena, mislila sam da je neka njegova neslana šala, ali isti dan je spakovao stvari i otišao. Juče sam ga vidjela u gradu sa prijateljima i prošao jepored mene kao da me nikada nije nu poznavao, a sveukupno smo bili 6 godina skupa, skoro 3 godine braka :(…

Ne znam šta mu se desilo, šta sam pogriješila, šta sam mu uradila da se tako ponaša prema meni. Idući vikend kćerkica puni prvu godinu i ne znam da li da ga zovem. Zadnjih 7 mjeseci niti je dolazio da je vidi niti je zvao da pita za nju. Da mi je barem rekao razlog zašto nas je ostavio… često dok razmišljam pokušavam da nađem razlog i jedino šta može biti je što sam rodila kćerku, jer je možda očekivao muško, mada tako nešto nikada nije izjavio ili… prije trudnoće sam imala 63 kilograma, a sada imam 81 i priličan “šlauf” oko stomaka…”

Izvor:Ispovesti.com

Više saznajte na izvornom linku: – “Muž me ostavio mjesec dana nakon što sam se porodila…” / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.