“Sada smišljam načine kako da ga upecam kako bih konačno otišla…”

“Muž me varao zadnjih mjeseci trudnoce pa sve do djetetovog prvog rođendana.

Prevarila sam ja njega kasnije, ali ne iz osvete nego zato što sam se zaljubila.

Nakon prekida njegove afere nikako mi nije dozvoljavao da mu se približim, počeo je da pije više, ponašanjem me gurao od sebe. Mislim da je volio i dalje. Tako smo se udaljili.

Meni je nakon dugogodišnjeg takvog braka trebalo samo malo pažnje da se zaljubim.

I zaljubila sam se, moja prevara je trajala 15 dana, svela se na poljupce, dodire, se*a nije bilo.

Ipak prekinula sam to.

Sad ponovo, godinama poslije muž me vara, ima sve iste simptome, kasni s posla, ne ispušta telefon, manjak interesovanja za mene, dijete…

Meni se isto ukazala prilika da ga prevarim, ali ni u kom slučaju to ne želim više uraditi.

Prvi put nisam uspjela dokazati da me vara, ali sada smišljam načine kako da ga upecam kako bih konačno otišla zauvijek iz ove toksične veze.”

Izvor:Ispovesti.com

Izvor: / novi.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.