MUŽ MI JE OPET PIJAN DOŠAO KUĆI, USLIKALA SAM GA I POSLALA MAMI SLIKU

Rekla mi je da OVO URADIM, ne znam smijem li?!

BONUS

“U zgradu je doselio mladi bračni par s dvoje djece. Ja sam trudna 7 mjeseci i živim na petom katu zgrade bez lifta, a oni su na četvrtom.

Taj dječak me uvijek lijepo pozdravi na stubištu. Neki dan ga sretnem kako školsku torbu nosi na prsima, a ne na leđima.

Pitam ga šta radi, a on mi kaže da je u kazni. Pitam zašto. Kaže da ga je mama kaznila jer mi koji dan prije nije pomogao s vrećicama kad smo se sreli, pa sad nosi torbu na prsima i ide gore dole po stubištu da bi shvatio kako je meni teško kao trudnici..

Od tada svaki dan mi kucne na vrata i pita kako sam i treba li mi nešto iz dućana. Duša mala prekrasna. Jedva čekam svoju bebu kad vidim da ima tako drage djece.”

Više saznajte na izvornom linku: – MUŽ MI JE OPET PIJAN DOŠAO KUĆI, USLIKALA SAM GA I POSLALA MAMI SLIKU: Rekla mi je da OVO URADIM, ne znam smijem li?! / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.