Incident koji se odigrao na tivatskom aerodromu trudna Seka Aleksić pamtiće dugo.

Foto: Instagram

Naime, kako navodi “Svet”, pevačica je sa svojim suprugom Veljkom Piljikićem zbog nastupa doputovala u Crnu Goru, a upravo je on taj koji je, taman što su sletjeli, napravio neviđeni skandal. 

Foto: Instagram

Sve se odigralo na parkingu, gdje je jedan od taksista nudeći putnicima prevoz do smještaja u cijeloj gužvi slučajno ramenom gurnuo Sekinog muža, a ovaj mu je onda uzvratio pesnicom.

Foto: Instagram

– Sve se dešavalo u popodnevnim satima. Seka i Veljko bili su nervozni jer je avion kasnio još u Beogradu. Kada su stigli u Tivat, vukli su kofer i probijali se kroz masu, a dodatnu nervozu stvarali su im taksisti koji su putnike vukli za rukav i nudili im prevoz. Jedan je prolazio pored njih i Veljka zakačio ramenom, ali Veljko se onda okrenuo i pesnicom ga udario u glavu. Od siline udarca čovjeku su naočare za vid pale na pod i razbile se. On se onda okrenuo ka Veljku i pozvao ga da se obračunaju kao muškarci, međutim Veljko je odustao od daljeg sukoba jer je čuo Seku kako viče na sav glas: “Ja sam trudna, nemojte, molim vas, smirite se!” Jasno se vidjelo da se uplašila jer je taksista bilo desetak, a njen  suprug je bio sam na parkingu – zaključuje izvor “Sveta”.

(Novi.ba/Svet)

Izvor: / novi.ba