Na -35 stepeni je čula grozne zvukove iz kutije i nije mogla samo proći pored nje!

atraktiva

Temperature su spale i do -35 stepeni u Prince George, u British Columbiji. Ovo možda i nije toliko neobična vijest za ovo doba godine, no ako vam kažemo da su u tim uslovima vani ostavljen 3-mjesečni psić i to samo u kartonskoj kutiji, to mijenja dosta toga, zar ne?

Sreća za njega da ga je jedna žena pronašla na vrijeme. Odmah ga je nazvala Star (zvijezda).

Star nije samo bila ostavljena vani da umre od hladnoće nego je na sebi imala i očite posljedice fizičkog zlostavljanja. Njena vilica je bila deformisana jer je oko usta dugo imala ljepljivu traku.

Šta može natjerati bilo koju normalnu osobu da učini ovo? Najprije raniti psića a onda ga ostaviti u kutiji prepuštenom na milost i nemilost teškim uvjeta vani. Vjerovatno nam nikada i neće biti jasno.

Kako smo već spomenuli, humana žena je psu pružila medicinsku pomoć koju je očajnički trebao. Upoznajte ovog divnog psa u videu i pogledajte kako izgleda nakon svog oporavka.

Ova ljubazna žena ga je čak i udomila. Drago nam je da Star danas sretan i spašen na vrijeme. Ona ima divnu porodicu, toplo joj je i na sigurnom je. Budite ljubazni prema životinjama dijelite ovaj članak dalje.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...