Vijest da je Siniša Mihajlović teško obolio i da ima leukemiju potresla je fudbalski svijet u subotu popodne, iako se još ujutru sumnjalo da nešto nije u redu sa proslavljenim srpskim fudbalerom!

 Podsjetimo, na naslovnoj strani eminentnog lista ”Korijere delo Sport” pojavio se naslov ”Izdrži Siniša”, dok je u tekstu pisalo:

– Danas će trener Bolonje reći da mora da završi karijeru. Klinički pregledi ukazuju na potrebu da se podvrgne terapiji.

Potpisnik tog teksta bio je urednim Ivan Zazaroni, inače veliki prijatelj Siniše Mihajlovića, tako da za ostale nije bilo sumnje da je Srbin bolestan.

Međutim, taj tekst i te kako je pogodio Mihajlovića koji je na konferenciji za medije govorio o tome.

(foto: Printscreen)

– Želio sam da budem prvi koji će vam reći šta se dogodilo. Ali neko nije želio da poštuje moju privatnost. Zahvaljujući tome, prodao je 200 komada novina više nego inače. Ali je uništio i prijateljstvo koje je trajalo 20 godina – rekao je Mihajlović.

Podsjetimo, Miha je u subotu popodne na konferenciji otkrio da je bolestan i da hitno mora na liječenje, dok su iz Bolonje poručili da će on i dalje ostati njihov trener.

– On će biti sa nama i mi uz njega kroz sve ovo, šta god da se dogodi, iako mogu odmah da vam kažem da se ništa dogoditi neće, jer je ovaj čovjek mnogo jak. Da bude svima jasno, Siniša je i dalje trener Bolonje, ništa se neće promeniti. Više volim da moj tim trenira Mihajlović koji nije sto odsto zdrav, nego bilo ko drugi – rekao je sportski direktor Bolonje Valter Sabatini.

 

Izvor: / novi.ba