Hrvatska policija je na graničnom prijelazu Stara Gradiška, uz pomoć psa za detekciju droga, zaplijenila više od 8,8 kilograma marihuane koje je iz BiH pokušao prošvercati 48-godišnji državljanin Srbije. 

Droga je, u zajedničkoj akciji policije i carine, otkrivena u vozilu srbijanskih oznaka koje je u utorak oko 15 sati pokušalo ući u Hrvatsku. U policiji kažu kako je sumnju da se u vozilu na kojem su uočene preinake nalazi droga potvrdio policijski pas Dona. 

– U vozilu je pronađeno ukupno 8817,29 grama droge marihuane – rekao je na konferenciji za novinare u četvrtak portparol Policijske uprave brodsko-posavske Krešimir Šimić. 

U bunkerima prtljažnog prostora policija je pronašla 13 paketa marihuane, a još tri paketa nalazila su se u vozačevom sjedištu. Načelnik Granične policije Stara Gradiška Miroslav Matić podsjetio je da je i u srijedu na tom graničnom prijelazu zabilježena zapljena droge kod tri osobe.


Više saznajte na izvornom linku: Avaz.ba – Na granici s BiH policijski pas nanjušio skoro devet kilograma marihuane / (avaz.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.