Na graničnim prijelazima nema dužih zadržavanja

Fena

Na glavnim cestovnim pravcima promet teče bez smetnji i posebnih ograničenja, osim na dionicama gdje traju radovi.

Dionicama cesta koje prolaze usjecima upozorava se na moguće odrone kamenja i zemlje na kolnik.

Na dionicama cesta gdje su u tijeku radovi prometuje se sporije.

Zbog odrona na dionicama M-14.2 Drvar – Resanovci i M-18 Sarajevo – Foča (na lokaciji Sijeračke Stijene) promet se odvija usporeno, jednim prometnim trakom naizmjenično.

Zbog održavanja Svjetskog kupa u kajaku i kanuu na divljim vodama “Banja Luka – Vrbas 2018”, na M-16 Karanovac – Crna Rijeka (kanjon Tijesno), danas od 08.00 do 19.30 sati promet će se odvijati jednim prometnim trakom naizmjenično.

Na dionici autoceste A1 Sarajevo zapad – Tarčin (lokacija Ban Brdo) zbog klizišta promet je u dužini od kilometar preusmjeren u pretjecajnu traku.

Zbog izvođenja radova na dionici Lepenica – Tarčin, zatvorena je vozna traka u smjeru Tarčina. Za vrijeme izvođenja radova, promet se preusmjerava u pretjecajnu traku uz ograničenje brzine od 60 km/h.

Na dionici M-18 Brod na Drini – Šćepan Polje (granica BiH/CG), zabranjen je promet za sva vozila čija ukupna masa prelazi 16 tona.

Sporije odvijanje prometa zbog radova očekivati je na M-5 Kiseljak – Busovača, M-14 Srbljani – Krupa, M-14.1 Odžak – Vukosavlje i M-16.2 Bugojno – Uskoplje (Dražev Dolac).

Usporeno se prometuje na dionici M-16 Banja Luka – Crna Rijeka (Gornji Šeher) zbog aktiviranja klizišta i pucanja vodovodne cijevi.

Zbog radova na razminiranju terena u blizini prometnice mogući su povremeni zastoji tijekom
dana na M-14.1 Donji Svilaj – Brod (naselje Struge) i M-18 Šićki Brod – Srebrenik (u mjestu Potpeć).

Zbog izvođenja radova u Mostaru, obustavljen je promet od Lučkog mosta do parka Alekse Šantića, te od raskrižja ulica Maršala Tita i Braće Brkića do Trga Ivana Krndelja (autobusna stanica).

Na graničnim prijelazima nema dužih zadržavanja, priopćeno je iz IC AMSBiH.0

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...