Na intenzivnoj njezi čuju se Darkovi jauci: Tri dana po izlasku iz kome Lazić je zbunjen i uplašen, a svjestan je da je čudom preživio!

blic.rs

Pjevač Darko Lazić koji je u prošli utorak doživio saobraćajnu nezgodu nakon koje su mu konstatovane brojne povrede,tek poslije tri dana otkako je izašao iz kome je postao svjestan gdje se nalazi i šta mu se zapravo dogodilo, kako saznajemo od izvora iz bolnice KBC Zemun gdje je pjevač smješten na intenzivnom odjeljenju.

– Darko je budan i svjestan, jeca i boli ga, te mu sestre s vremena na vrijeme daju sedative. Kada njihovo dejstvo popusti, na intenzivnoj njezi gdje leži čuju se njegovi jauci. Darko spava, bunca, pomalo priča kroz masku i potresen je zbog svega što se desilo. Čini se da je on tek sad svjestan stanja u kojem se nalazi i situacije koja ga je zadesila. Sledi mu dug oporavak i prvi trenuci mu sigurno nisu laki što se i vidi po njegovim reakcijama. Zbunjen je i uplašen – kaže izvor iz bolnice.

Otkako su ga probudili iz vještačke kome, lekari u KBC Zemun čekaju da se stanje sa Darkovim unutrašnjim organima potpuno stabilizuje.Kako je rekao doktor iz ove bolnice, Darkov organizam je veoma jak i ozdravljenje pripisuje njegovoj mladosti.

– Mnogo je bolje ovih dana, mlad je i zato oporavak ide sve bolje i bolje. Pluća nam ne prave problem, vjerujte da su pluća manji problem. Mi čekamo da se stanje sa unutrašnjim organima stabilizuje, a čim se to dogodi, on će doći u dobro stanje. Organizam je veoma jak – rekao je doktor iz KBC Zemun.

Kada su ga probudili iz vještačke kome, Lazić je u početku imao i usnoždrelni tubus koji su mu izvadili, a sada diše uz pomoć maske, po posljednjim informacijama, traži hranu.

– Darko je doktorima tražio da jede i za sada mu daju supice i tečnu hranu, te su mu objasnili da mora malo da pričeka – kaže izvor iz bolnice.

Darka Lazića roditelji dnevno posjećuju čak i do tri puta s obzirom na to da se tri puta na dan održava konzilijum za bolesnike koji leže na intenzivnoj njezi. Roditelji i vjerenica, Marina Gagić, i danas su ga posjetili, ali nisu željeli da govore o njegovom stanju i nastavku liječenja.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...