Dadilja kćerke Aleksandre Subotić bila je navodno meta bombaša! Na kuću porodice Mitrović u Boleču, koja čuva šestogodišnju Magdalenu dok joj je majka u “Zadruzi”, jučer u 13:30 bačena je bomba.

Subotićkina kćerka je navodno bila tokom napada u kući sa svojom dadiljom. Aleksandrin otac Karađorđe Subotić vjeruje da je to zapravo bila opomena za njega!

“Na moju kuću bačene su dvije bombe pred početak “Zadruge”. A sada, pred kraj rijalitija, bačena je na kuću u kojoj živi moja unuka. Siguran sam da je ovaj kukavički i klošarski potez neko učinio samo kako bi meni naudio”, rekao je Karađorđe i dodaje:

“Sa druge strane, postoji šansa da je na meti bio sin porodice Mitrović, koji je i ranije bio poznat policiji. Neka nadležni organi utvrde o čemu je riječ. Meni je najbitnije da mi je unuka dobro. Dok sam živ, obećavam da joj neće faliti dlaka sa glave!”

Magdalenina baka Ljuba Pantović veoma se uplašila za unuku.

“Nije mi dobro, kroz glavu mi prolazi šta je sve moglo da joj se desi. Ali najbitnije je da je Magdalena sada ok, čula sam se sa njom. Ne vjerujem da ovaj napad ima veze sa našom porodicom”, kaže Ljuba.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Informer)