Na kutiji popularnih keksa kriju se dvije scene se*sa, jeste li ih primijetili?

index.hr
Iako ova starinska kutija za kekse djeluje kao idealan poklon za baku, pogledajte je malo pobliže.

Iako ova starinska kutija za kekse djeluje kao idealan poklon za baku, pogledajte je malo pobliže.

Idilična scena seoske čajanke na kutiji popularnih engleskih biskvita Huntley and Palmers skriva prilično zločestu tajnu.

Iako ih nije jednostavno uočiti na prvu, Mick Hill, umjetnik koji je ilustrirao kutiju, ubacio je dvije scene seksa u svoj crtež.

Ako pažljivo pogledate dio crteža s lijeve strane, gdje dvije djevojčice sjede na grani, vidjet ćete da se u pozadini odvija scena seksa, a s desne strane među tulipanima dva psa rade isto.

“Napravio sam to iz zezancije. Uvijek sam bio pomalo zločest, nemam ništa protiv proizvođača keksa. Pričalo se da sam to napravio iz osvete, ali to nije istina. Uvijek sam radio kao slobodni umjetnik i htio sam malo začiniti stvari”, ispričao je Mick za Metro.

Maja Šuput pokazala golu stražnjicu: “Dizanje guze na 42 °C”

Pjevačica Maja Šuput podijelila je svoj posjet kozmetičkom salonu s fanovima na Instagramu, a oni su ga vjerujemo s oduševljenjem dočekali pošto je Maja u Insta Storyju pokazala skoro cijelu stražnjicu.

Na kratkoj snimci pjevačica je uspjela iz ležećeg položaja uhvatiti čak pola guze za vrijeme tretmana podizanja stražnjice,kako je napisala, dok se na drugom dijelu pohvalila tretmanom frakcijskim laserom.

”Obećali su mi da ne boli. Skinuti ćemo mrtvi sloj kože koja će nakon toga apsolutno biti prekrasna i sjajna”, priča pjevačica snimajući svoju kozmetičarku.

Maja redovito njeguje svoje lice, a očito i guzu što pokazuju njezine brojne fotografije iz kozmetičkih salona kojima se voli pohvaliti na društvenim mrežama.

 0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...