Katarina Živković požalila se javno i zatražila pomoć jer duže vrijeme doživljava razne neprijatnosti od nepoznate osobe.

Ta osoba navodno kontaktira i njenu porodicu, prijatelje, pa i poslovne saradnike.

“Jako mi je žao što sada nakon i te kako uspješnog nastupa moram da trošim riječi na bolesnicu koja me već duže vrijeme maltretira, progoni i na sve moguće načine pokušava da sabotira mene i moj posao, s lažnog profila šalje poruke vlasnicima klubova u kojima nastupam, menadžerima, mojoj porodici i prijateljima. Blokiram je stalno, ali njeni profili niču kao pečurke pošto u njenom pacovskom životu sam jedina preokupacija – ja. Razumijem da je ona opsjednuta mojim likom i dijelom, jer svoj život definitivno nema ili je zaljubljena u mene – u to zaista ne želim da ulazim niti me zanima. Zato molim sve vas kojima dotična psihopata piše da ne ulazite u polemiku i ra spravu s njom već je blokirajte. Bolesnoj osobi ma koliko se trudili ne možete objasniti ništa, već s njom treba da se pozabavi ozbiljno lice koje je stručno za takve poremećene osobe”

, poručila je pjevačica, te se zahvalila onima koji je obavještavaju o spornom profili i brane je kada im se za to ukaže prilika.

Ipak, mnoge je zabrinula kada je naglasila da zna o kome je riječ.

“Ja joj zaista ne mogu pomoći jer nisam doktor. S obzirom da znam o kome se radi, vjerujte mi na riječ da je tu i pomoć psihijatra vrlo diskutabilna. Blokirajte je i ne brinite ništa. Hvala vam još jednom”, zaključila je ona.

Izvor vijesti: Ognjen Škundrić / azra.ba