Obračun na Mihaljevcu: Potukli su se zbog sjedala u tramvaju (VIDEO)

24sata.hr
Na okretištu tramvaja trojica muškaraca potukla su se zbog mjesta u tramvaju. Putnici su ih zamolili da izađu van, a oni su obračun nastavili izvan vozila

Tri muškarca ušla su u utorak, na okretištu tramvaja Mihaljevac, u tramvaj broj 14 nešto prije 17 sati. Dvojica su imali crvene jakne i planinarske torbe. Čim su ušli u tramvaj jedan od njih stavio je torbu na sjedalo i otišao poništiti kartu. Za to vrijeme mu je muškarac u crnoj jakni bacio torbu i sjeo na mjesto. Vidjevši da je ostao bez mjesta muškarac se izderao na čovjeka u crnoj jakni. Jedan od dvojice udario je “snalažljivog putnika” u stražnji dio glave. Nakon toga napadnuti se ustao i započela je tučnjava. Šake su letjele na sve strane. Tramvaj, srećom još nije krenuo, a netko od putnika ih je zamolio da izađu. Izašli su na okretištu i nastavili tučnjavu vani.

Vozač tramvaja došao do putnika, pitao ima li ozlijeđenih te treba li pozvati Hitnu pomoć. Dvojica muškaraca u crvenim jaknama su se nakon okršaja vratili u tramvaj, a onaj u crnoj je otišao svojim putem, ispričao nam je čitatelj.

Da se incident dogodio potvrdio nam je i ZET-ov glasnogovornik Tomislav Jurić.

POGLEDAJ VIDEO !

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...