Na području Bosanske Krupe uhapšen 21-godišnji mladić

krupljani.ba

Policijski službenici V Policijske uprave Bos.Krupa, PS Bos.Krupa pod nadzorom tužioca Kantonalnog tužilaštva i po naredbi Kantonalnog suda Bos.Krupa, nakon provedenih opsežnih operativno taktičkih mjera i radnji, na području Bosanske Krupe, izvršili su pretresanje privatnog putničkog motornog vozila vlasništvo M.I. rođen 1997. godine iz Jezerskog, općina Bosanska Krupa, a sa ciljem pronalaska i oduzimanja predmeta koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem krivičnog djela iz člana 239. KZ F BiH “Posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga”.

Izvršenim pretresom u spomenutom vozilu pronađeni su sljedeći predmeti:tablete koje svojim izgledom asociraju na nedozvoljeno narkotičko sredstvo „ekstazi“ i određena količina smeđe praškaste materije koja asocira na opojnu drogu „Heroin“.

U toku je dalja istraga u ovom predmetu, a zbog postojanja osnova sumnje u izvršenje krivičnog djela iz člana 239. KZ F BiH “Posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga”, te će po okončanju istrage Kantonalnom tužilaštvu biti podnesen Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu.

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...