NA POMOLU VELIKI OBRT? Aco Pejović otkrio istinu o razvodu Ace Lukasa!

Blic.rs
Pjevač koji je sa koleginicama Svetlanom - Cecom Ražnatović i Viki Miljković bio dio intimne zabave u domu Ace Lukasa kaže da su svi oni velika podrška kolegi u ovom za njega teškom trenutku. On ističe da su kod Vuksanovića došli na sjedaljku i dobro se zabavili, a da je Lukas uprkos problemima koje ima raspoložen.

– Mnogi su shvatili da smo došli kako bismo podržali Acu, ali to nije bio cilj, jer mi smo uz njega uvijek. Sa njim se družim i kada nije u problemu, ali i kada jeste. On je moj drug i brat i sada je, nažalost, u takvoj situaciji kakvoj je i ja sam uz njega – kaže Pejović za Blic, i otkriva da je uprkos svemu što mu se dešava Lukas te večeri se šalio i veselio sa njima.

– On je neprikosnoven, i u najtežim situacijama se šali! Doduše, Žika Jakšić je te večeri prednjačio, ali tu su barabar – otkriva pjevač detalje sa te kućne sjedaljke zatovrenog tipa, a na pitanje ko je najviše popio diplomatski odgovara.

– Mislite na alkohol? Ne, mi ne pijemo! Samo voda, može i uz vodu da se sedi i druži – kroz osmijeh poručuje Pejović.

Pjevač otkriva da je često u životu imao situacije kada je morao da odluči da li će staviti tačku na tu priču ili ostavi prostora za nastavak, kao što sada svi očekuju od Lukasa.

– Tri tačke se stavljaju uvijek kada želiš još nešto da kažeš, i uvijek sam stavljao tri tačke kada sam želio nešto da ponovim ili da uradim bolje, a tačku kad staviš, tu više nema povratka. Mada i pored te tačke mogu da stave još dvije – govori pevač i dodaje da svaka priča, ukoliko za to postoji želja, može da ima nastavak.

Kako Pejovića uvijek, pa i te večeri kada je bio Lukasov gost, viđamo tip-top sređenog, on je priznao da ga supruga i kćerke uvijek čekaju da se spremi.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...