Živkovićeva je, kako saznajemo, dobila poziv od muškarca, kojeg krije od očiju javnosti, da se preseli kod njega u Nicu, ali to bi značilo da svoju karijeru ostavi po strani.

Ljubavni život Katarine Živković nekada je punio medijske stupce, što posljednjih nekoliko godina nije praksa. Ona dečka već izvjesno vrijeme uspješno krije od očiju javnosti, a kako saznaje “Scena”, riječ je o mladiću iz Francuske.

Koliko je ozbiljna njihova veza govori činjenica da ju je bogati nasljednik pozvao da se preseli kod njega kada mu je nedavno bila u posjeti u Nici.

– Katarina već duže krije vezu s dečkom čiji biznis je porodično vezan za Francusku, o tome čak ne priča ni najbližim prijateljima. Tek nekoliko najboljih drugarica i njena porodica znaju za ovu vezu. Ona je nedavno putovala u Nicu, gdje on ima svoju kuću u koju ju je pozvao i da se preseli – kaže izvor blizak pjevačici i dodaje:

– Njemu je bitno da provode što više vremena zajedno, a kako je on zbog biznisa kojim se bavi vezan za Francusku, teško mu je da često dolazi u Beograd. S druge strane i ona dosta radi, putuje na tezge pa ne stiže da otputuje kod njega kada god to požele. Zato joj je on predložio da se preseli kod njega. Nju je to obradovalo jer se zaljubila, ali sa druge strane je svjesna da će morati karijeru da ostavi po strani, što ne bi željela. On joj je predložio da tamo snima numere i iz Francuske putuje na tezge, ali je ona svjesna da to tako ne bi moglo dugo da funkcioniše.

Kako dalje saznajemo, ostalo je da Kaća odluči, ali je on neće presirati sa rokovima jer zna koliko joj je teško.

– Kaći se dopada Nica i kompleks u kojem živi njen dragi, jedino o čemu brine je karijera. Najbliži prijatelji su joj savjetovali da se preseli, odmori se malo od svega, pusti da je se publika uželi, a u međuvremenu svije bračno gnjezdo, pa kasnije vidi šta će. Mislim da je prelomila da se preseli – kroz osmjeh kaže izvor.

– Odlučila sam već dugo da ne pričam o privatnom životu. Preseljenje bi bilo veliki korak za mene jer je moj posao ovdje – rekla je Kaća za Blic, a na konstataciju da čim razmišlja o preseljenju onda zaista postoji čovjek u kojeg je zaljubljena, a koji živi u Nici, samo je kratko rekla:

– Ne mogu da pričam o privatnom životu, obećala sam sebi.

Za 30. rođendan želim više ljubavi, prijatelja i para

Pjevačica Katarina Živković u prijestoničkom restoranu proslavila je svoj 30. rođendan i promociju singla “Klan”, a kaže da u ponoć sebi nije poželjela puno materijalnih stvari.

– Prvenstveno želim da sa godinama izgledam sve mlađe, da budem bolja, pametnija i naravno zdrava. Poželjela sam sebi mnogo više ljubavi, iskrenih prijatelja i para. Moje želje nisu megalomanske i uglavnom se ne mogu kupiti novcem – poručila je nasmijana slavljenica.

Ona je okupila brojne prijatelje sa estrade među kojima su Jana, Aleksandra Mladenović, Dejan Matić, Vanja Mijatović, Milan Mitrović, Vuk Mob, Milena Ćeranić i mnogi drugi.Izvor vijesti: Ognjen Škundrić / azra.ba