Ova djevojka na prvi pogled izgleda kao sasvim obična, ali kada pogledate bolje, vidjet ćete da nije. Postoje razni poremećaji i jednostavno neke osobe ne izgledaju poput većine. Tako imate osobe koje su veoma male, a imate i one koje su veoma visoke.

Ova djevojka je visoka preko 2 metra. Na prvi pogled ne biste ništa posumnjali, ali kada ustane, vidi se o čemu je riječ. Njeno ime je Lindsay, ima 27 godina i visoka je 206 cm. Sa 9 godina je počela ubrzano da raste.

Priznaje da joj nije lako jer je svi gledaju kao čudakinju. Kaže da je svi gledaju i pitaju razna pitanja koja mogu biti nekulturna. Ponašaju se kao da je ona kriva za to stanje. Inače, ona se pojavila u emisiji: ”My giant life” u kojoj su prikazani životi nekoliko djevojaka koje su natprosječne visine.

U ovoj emisiji one pokazuju kroz kakve situacije prolaze i kako se nose sa svim tim. Nije im lako, ali opet se trude da vode normalan život. Lindsay kaže da se dešavalo da joj zagIedaju u korpu u supermarketu i pitaju je šta jede, pa je toliko visoka.

Ljudi nekada znaju da postavljaju stvarno neumjesna pitanja. Ne shvataju da te osobe nisu krive za stanje u kojem se nalaze. Ovdje možete da pogledate njenu priču o tome kako se ona nosi sa situacijama u svakodnevnom životu: