NA PRVI POGLED SASVIM OBIČNA DJEVOJKA: Čekajte dok ustane

expresstabloid
Ova djevojka na prvi pogled izgleda kao sasvim obična, ali kada pogledate bolje, vidjet ćete da nije.

Ova djevojka na prvi pogled izgleda kao sasvim obična, ali kada pogledate bolje, vidjet ćete da nije. Postoje razni poremećaji i jednostavno neke osobe ne izgledaju poput većine. Tako imate osobe koje su veoma male, a imate i one koje su veoma visoke.

Ova djevojka je visoka preko 2 metra. Na prvi pogled ne biste ništa posumnjali, ali kada ustane, vidi se o čemu je riječ. Njeno ime je Lindsay, ima 27 godina i visoka je 206 cm. Sa 9 godina je počela ubrzano da raste.

Priznaje da joj nije lako jer je svi gledaju kao čudakinju. Kaže da je svi gledaju i pitaju razna pitanja koja mogu biti nekulturna. Ponašaju se kao da je ona kriva za to stanje. Inače, ona se pojavila u emisiji: ”My giant life” u kojoj su prikazani životi nekoliko djevojaka koje su natprosječne visine.

U ovoj emisiji one pokazuju kroz kakve situacije prolaze i kako se nose sa svim tim. Nije im lako, ali opet se trude da vode normalan život. Lindsay kaže da se dešavalo da joj zagIedaju u korpu u supermarketu i pitaju je šta jede, pa je toliko visoka.

Ljudi nekada znaju da postavljaju stvarno neumjesna pitanja. Ne shvataju da te osobe nisu krive za stanje u kojem se nalaze. Ovdje možete da pogledate njenu priču o tome kako se ona nosi sa situacijama u svakodnevnom životu:

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...