Nakon što se saznalo da su igrači Mančester sitija pobjedu nad Aston vilom proslavili razuzdanom zabavom s 22 ljepotice, u javnost su procurila i imena nekih od djevojaka koje su partijale s nogometašima u luksuznom hotelu.

Bilo je tu manekenki, balerina pa čak i sportskih novinarki, a većina njih snimcima sa zabave pohvalila se i na Instagramu koje su sad uglavnom ili zaključale za javnost ili sasvim obrisale. U javnost su procurila imena – Amira Paula, Marta Tejada, Kiara Đafrida (Chiara Giuffrida), Kiara Batola  (Chiara Battola) i Isa Rivera.

Sve djevojke su veoma popularne na Instagramu gdje ih prate deseci hiljada ljudi, a tokom zabave s nogometašima dijelile su snimke iz bazena, zatim snimke iz hotelskih soba na kojima otvaraju boce šampanjca, a neke su se pohvalile i snimcima doručka jutro nakon.

Balerina Batola čak je objavila i “naglasak” na Instagramu koji je nazvala Mančester, no nakon što je priča procurila u javnost profil je zaključala.

Britanski mediji pišu da se sve odvijalo uz odobrenje trenera Pepa Gvardiole (Guardiola), iako zasad nije poznato je li on znao da će i djevojke biti na razuzdanoj zabavi koju neki izvori opisuju kao “zakašnjeli božićni prijem kluba”.

Pošto je na zabavi bilo i nekoliko italijanskih ljepotica, među kojima i sportska novinarka Kiara Đafrida, za cijeli slučaj su se zainteresirali i neki italijanski mediji koji sad pišu da su djevojke doletjele u Mančester upravo da “zabave” nogometaše.

(function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) {return;} js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "http://connect.facebook.net/hr_HR/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));
Više saznajte na izvornom linku: Avaz.ba – Na razuzdanom tulumu i Amira i Marta / (avaz.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.