Uskoro počinje prodaja ulaznica za posljednju kvalifikacijsku utakmicu za Europsko prvenstvo 2020. godine protiv Slovačke i prijateljsku utakmicu protiv Gruzije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Hrvatska A reprezentacija u studenom igra dvije utakmice na domaćem tlu. Vatreni će se u posljednjem susretu Europskih kvalifikacija suočiti sa Slovačkom 16. studenog na stadionu Rujevica, s početkom u 20:45. Prijateljska utakmica protiv Gruzije bit će odigrana 19. studenog na pulskom stadionu Aldo Drosina. Vrijeme početka utakmice bit će naknadno objavljeno, poručuju iz Saveza.

Hrvatska – Slovačka:

Prodaja ulaznica putem interneta te na blagajnama stadiona Rijeke za utakmicu protiv Slovačke počinje u utorak, 29. listopada. Blagajne će raditi svakim danom od 12 do 18 sati, odnosno do rasprodaje svih ulaznica.

DEMANTIRALI

HNS: Ilustracije novih dresova koje su se pojavile nisu točne…

Jedna osoba može kupiti najviše četiri ulaznice. Pri kupovini ulaznica na blagajnama potrebno je priložiti osobni dokument za svaku osobu, a pri kupovini putem interneta, morate osim svojih podataka unositi i podatke o drugim navijačima za koje kupujete ulaznice.

Ulaznice za utakmicu protiv Slovačke bit će dostupne po povoljnijoj pretprodajnoj cijeni do 10. studenog. Ako nakon pretprodaje preostane slobodnih ulaznica, one će od 11. studenog biti dostupne po punoj cijeni.

ZAKLADA VATRENO SRCE

Apel Luke Modrića: Pomozimo Dječjoj bolnici Kantrida u Rijeci

Cijene ulaznica u pretprodaji:
Zapad: 200 kn
Istok: 150 kn
Sjever: 100 kn

Cijene ulaznica (od 11. studenog):
Zapad: 250 kn
Istok: 200 kn
Sjever: 125 kn

Hrvatska – Gruzija:

Prodaja ulaznica za utakmicu protiv Gruzije počinje 4. studenog putem interneta te u Fan Shopu NK Istra 1961 na stadionu Aldo Drosina. Radno vrijeme fan shopa je od 9 do 19 sati radnim danima te od 9 do 17 sati subotom i nedjeljom.

DUJE ĆALETA-CAR:

Uh, da me barem prigrle kao Rakitića! Želim među ‘vatrene’

Procedura je jednaka kao za Slovačku. Jedna osoba može kupiti najviše četiri ulaznice, a pri kupovini ulaznica na blagajnama potrebno je priložiti osobni dokument za svaku osobu. Također, pri kupovini putem interneta, kupac osim svojih podataka unosi i podatke o drugim navijačima za koje kupuje ulaznice.

Ulaznice će biti dostupne po povoljnijoj pretprodajnoj cijeni do 15. studenog. Ako nakon pretprodaje preostane slobodnih ulaznica, one će od 16. studenog biti dostupne po punoj cijeni.

Cijene ulaznica u pretprodaji:
Zapad: 75 kn
Istok: 50 kn
Sjever: 30 kn
Jug: 30 kn

Cijene ulaznica (od 16. studenog):
Zapad: 100 kn
Istok: 70 kn
Sjever: 40 kn
Jug: 40 kn

Izvor: Eva Grgić / 24sata.hr