Jedan anonimni muškarac u očajničkom pokušaju da skine s vrata dosadnu taštu nabavio je tarantulu, jer se majka njegove žene boji paukova i pati od arahnofobije.

Korisnik mreže Reddit, koji se potpisuje pseudonimom ProbablyAssholeGuy, ističe da nije veliki ljubitelj tarantula. Smatra da su zanimljive životinje, ali nikada nije razmišljao o tome da zapravo nabavi jednu, sve dok nije shvatio da će na taj način svoju taštu držati dalje od kuće.

U postu koji je objavio na društvenoj mreži, ovaj muškarac je naglasio da mu tradicionalni porodični odnosi kod Kineza počinju ići na živce sa stalnim nenajavljenim posjetama i ugrožavanjem njegove privatnosti, bez obzira na to što je bezbroj puta rekao svojoj ženi da razgovara s majkom. Po njegovim riječima, supruga je ignorisala njegove molbe, a tašta je u njihovom domu bila skoro svakog dana.

Jednog dana je primijetio burnu reakciju tašte kada je vidjela malog pauka u ćošku kuće, zbog čega je došao na ideju da iskoristi njenu arahnofobiju u svoju korist i konačno je spriječi da dolazi u posjete.

“Imam poprilično tolerancije. Tast je čovjek s kojim mogu da razgovaram, međutim tašta je nepodnošljiva. Primijetio sam da je arahnofobična, jer je počela da paniči zbog malog pauka u ćošku kuće, koji je nije nikako ugrožavao. Tako sam došao na ideju da nabavim tarantulu, koja će je spriječiti da dolazi svaki dan u našu kuću”, napisao je ovaj korisnik Reddita.

On je u postu dodao da je najavio svojoj supruzi da će da kupi ovog egzotičnog pauka, ali nikada nije otkrio pravi motiv koji se krio iza kupovine.

“Plan je uspio. Njen otac još ponekad svrati, ali tašta ne može da bude u istoj prostoriji s tarantulom, jer tvrdi da ima napade panike”, naglasio je muškarac.

Ovaj korisnik društvenih mreža podijelio je svoju priču pod skrivenim imenom i pitao je ljude da li je s ovim postupkom pretjerao.

“Pitam vas – da li sam pogriješio što sam nabavio tarantulu? Ipak moram da naglasim da sam svoju suprugu bezbroj puta molio da razgovara s majkom o nenajavljenim posjetama”, napisao je korisnik Reddita.

Veliki broj onih koji su pročitali priču se slaže s njim i smatra da nije pogriješio što je nabavio tarantulu, jer je ipak molio suprugu više puta da razgovara s majkom, a pored toga i sama supruga je znala da njena majka ima arahnofobiju.