Nada Topčagić sve iznenadila svojom izjavom: Jelena je živa!

alo.rs
Pjevačica Nada Topčagić ni dan-danas ne može da preboli ubistvo svoje bliske prijateljice, pjevačice Jelene Marjanović. Njih dvije su bile bliske, redovno su se posjećivale i jedna kod druge išle na slavlja. Onda je došlo do te strašne tragedije, a ni više od godinu dana poslije smrti ne zna se ko je ubio Jelenu.

Topčagićeva i dalje zadrhti kad se prisjeti svega što je doživjela njena Jelena. Iako je prošlo toliko vremena, Nada i dalje živi u uvjerenju da će je Marjanovićeva jednog dana posjetiti.

“Ja mislim da je Jelena živa. Ona je svakako u mojoj glavi živa. Sve mislim da će se odnekud pojaviti“, drhtavim glasom kaže Nada Topčagić.

Ipak, kako to izgovara, Nada i sama postaje svjesna da se to neće desiti, pa tiho dodaje:

“No, nikada se ništa neće saznati. Kada se nije odmah saznalo, neće se ništa saznati ni poslije godinu dana“, naglašava Topčagićeva. Nadino srce je prepuklo od bola kada je Jelena umrla, a njena tuga još je veća s obzirom na to da je Marjanovićeva ostavila za sobom i kćerkicu Janu.

“Tuga mi je obuzela srce. Danima konstantno plačem. To je velika tragedija i nešto potpuno užasno. Upoznala sam Jelenu kada je imala 13 godina. Pjevala sam u kafani u Borči kada ju je otac doveo da sluša moj nastup. Pitao me je da li djevojčica može nešto da otpjeva i pristala sam. Počela je da pjeva pjesme Dragane Mirković i Cece i ja sam bila oduševljena, toliko je dobro pjevala. Ona je bila izvanredna pjevačica, ali i čovjek. Otada smo se redovno čule i viđale. Ona je napunila 32 godine, pa vi računajte koliko smo se znale“, ispričala je ranije Nada.

U periodu poslije ubistva, Nada je mnogo pričala o tome da je pomagala Jeleni kad god je mogla.

“Često sam dolazila u studio koji je držala sa suprugom. Davala sam joj savjete u vezi sa glasom, pjesmama i karijerom. I uvijek sam je pitala zašto ne snimi još neku pjesmu. „Zlatnik”, „Brojanica”, sve su to bile njene pjesme, za koje je ona, maltene, napisala muziku. Kritikovala sam je što ih ona nije snimila, ali ona je nekako uvijek bila povučena, nije želela pretjerano da se eksponira“, pričala je Nada Topčagić.

Nada i Jelena su snimile i duet, koji nikada nije objavljen.

“Posljednji put kada smo se vidjele u studiju, rekla je: „Hajde, Nado, da izdamo CD i objavimo zajednički duet koji nikada nismo“. Međutim, njen suprug je rekao da će za to biti vremena. Nikada ga nismo objavile“, rekla je Topčagićeva.0

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...