Veljko Ražnatović (22) u novembru oženio je svoju izabranicu Bogdanu Rodić (22) u njenoj porodičnoj kući u Titelu.

O privatnom životu gospođe Ražnatović se malo zna. Bogdana Rodić se ranije bavila košarkom i bila veoma uspješna u ovom sportu.

Bila je dio juniorske reprezentacije Srbije koja je u Vukovaru 2013. godine osvojila bronzanu medalju na prvenstvu Evrope. Dvije godine kasnije je sa ekipom Radivoje Korać osvojila titulu prvaka Srbije u košarci. Iste godine Bogdana je sa Koraćem bila viceprvak Ženske regionalne lige i finalista Kupa Milan Ciga Vasojević. Tokom karijere imala je dvije teške povrede koljena, ali to je nije spriječilo da se vrati kao pobjednik.

Foto:Twitter

Ipak, i pored svih osvojenih titula i dobre perspektive u košarci, Bogdana je 2015. godine donijela odluku da ne želi više da se bavi sportom.

Foto:Printscreen/Facebook

Bogdana je na sebi je imala sitnu estetsku korekciju – uvećala je usne. Kako je izgledala prije toga, na proslavi svog 18. rođendana u rodnom Titelu pogledajte na slici iznad, a više fotografija lijepe Bogdane i Veljka Ražnatovića pogledajte u nastavku.

(Foto:Facebook)

.Novi.ba/Blic.rs

Više saznajte na izvornom linku: – NADALA SE DA NIKO NEĆE PRONAĆI OVE SLIKE: Evo kako je BOGDANA izgledala prije plastičnih operacija, NI CECI NEĆE BITI SVEJEDNO! / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.