Nadežda se ZANIJELA, a njena lepršava majica je OTKRILA GOLE GRUDI! (VIDEO)

Pink.rs
Nosila je lepršavu majicu  bez brushaltera, njene grudi su bile "na izvolte."

Tokom sinoćne žurke koju je Veliki šef priredio povodom rođendana Dragice Janičić, Nadeždu Biljić je ponio ritam, pa se previše zanijela, a kako je nosila lepršavu majicu  bez brushaltera, njene grudi su bile “na izvolte.”

Naime, ona je igrala na stolu, a povremeno kada se saginjala, njena majica sa dubokim izrezom oko ruke je otkrivala njene gole grudi. Nadežda je to primijetila, pa je u nekoliko navrata i prikrivala rukom, ali majicu nije menjala.

Ako je suditi po fotografijama, žurka je bila na zavidnom nivou i Biljićeva odlično provela, a za to što je milionski auditorijum počastila bujnim poprsjem nije previše marila.

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku klikom OVDJE.

Tukao je zbog mobitela i novčanika: Nataša Bekvalac će tražiti razvod od Luke

Svađa između dvoje supružnika koja je prerasla u nasilje je počela zbog novca, a nastavila se zbog ljubavne prepiske sa drugom ženom koju je Nataša pronašla u Lukinom telefonu, piše Blic.

– Luka je preksinoć došao pijan kući i legao pored Nataše u krevet. Ona je zatim uzela njegov telefon i vidjela ljubavne poruke zbog kojih je među njima buknula svađa. Nakon verbalnog konflikta Luka ju je i pretukao – započeo je dobro obavješteni izvor i dodao:

– On je pobjesnio, pesnicama ju je udarao u ranu od carskog reza, nakon čega ju je i vukao po stanu. Strašno je bilo sve to što se dogodilo.

Nataša se u subotu ujutru sama prijavila u Urgentni centar sa povredama glave, a s njom je bila i njena rođena sestra Kristina. Slučaj je prijavila policiji i podijnela je krivičnu prijavu.

Nataša Bekvalac se, jučer u podne ponovo vratila u Urgentni jer joj je ponovo pozlilo.

– Ona je cijelu noć povraćala i ima teži potres mozga. Tukao je rukama i nogama – kaže izvor Blica.

Pjevačica se u Urgentni vratila u pratnji advokata Nemanje Vlčeka i Suzane Gašić iz adovkatske kancelarije Aleksić sa saradnicima.

– Luka Lazukić je uhapšen. Očekujemo da će mu biti određeno zadržavanje od 48 sati, a potom i pritvor zbog opasnosti da ponovi ovo djelo. Za sada toliko, molim vas. Nataša ne može da govori ništa o tome – rekao je Nemanja Vlčeka.

U Natašin stan na Dedinju jučer su došli i njeni roditelji iz Novog Sada.

Otac Nataše Bekvalac, Dragoljub Bekvalac, potresen je za “Blic” ispričao:

– Molim vas, razumite me, ne mogu o tome, hvala vam.

Sa druge strane, otac Luke Lazukića je na nečuven način branio sina, te je ispričao da je ona juče ujutru bila sa njim.

– Za informaciju da je Luka pijan pretukao Natašu sam čuo iz novina. Evo ih oboje ovdje sa sve malom piju kafu. Eto, to je sve što mogu da kažem – rekao je Radomir Lazukić.

Inače, Luka i Nataša sukobili su se i oko novca.

– Luka i Nataša su se žestoko posvađali zato što je on uzeo novac iz njenog šteka i pozajmio ga drugu koji taj novac ne može da vrati zato što je otišao u inostranstvo – kaže izvor blizak paru.

Nataša i Luka vjenčali su se prošle godine, a 28. februara ove godine, Nataša je rodila kćerkicu Katju.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...